33 14 31 88 | Kontakt os

Om os

elisabeth_probst

Elisabeth Probst

Uddannet tandlæge på Københavns Universitet i 1992. Tidligere uddannet sygeplejerske 1981 og har arbejdet som sygeplejerske i 7 år.Overtog tandlægeklinikken i Rosenborggade efter tandlæge Carl Probst i 1995. Som tandlæge er Elisabeth altid klar på at hjælpe. Hun ønsker at hendes patienter skal have en god oplevelse, og patienten kommer altid først.

eline_christoffersen

Eline Christoffersen

Tandplejer, uddannet i februar 2009 på Københavns Universitet.Arbejder på klinikken 2 dage om ugen – onsdag, torsdag og fredag.Har været på klinikken siden maj 2009 Eline er på to klinikker. Hun arbejder hovedsagligt med parodontitis, som er hendes speciale. Det er vigtigt for Eline at hendes patienter får en god oplevelse, og føler sig i gode hænder.

marlene_birch_garcia

Marlene Birch Garcia

Tandklinikassistent, uddannet i 2005 på Panum – SKT.
Har været på klinikken siden september 2011. Marlene er en god støtte ved stolen og omsorgsfuld i telefonen. Det er vigtigt for Marlene at der er en positiv og behagelig atmosfære på klinikken. Hendes latter smitter alle os andre.

Camilla Diana Petersen

Klinikassistentelev der startede uddannelse jan 15 og er færdig okt 17.
Camilla er super god til at holde overblikket, meget smilende, empatisk, og altid med en opmuntrende bemærkning (med jysk accent) på læben.
Camilla hjælper Elisabeth én gang om mdr. som frivillig hos tandrødderne i Ballerup.

33 14 31 88