Vores tur til Filippinerne.

Vores tandlægeklinik tager hvert år ud i verden for at lave frivilligt hjælpearbejde. Det gør vi for at fremme tandsundhed for alle.

Se om vores tur

Om os

elisabeth_probst

Elisabeth Probst

Uddannet tandlæge på Københavns Universitet i 1992. Tidligere uddannet sygeplejerske 1981 og har arbejdet som sygeplejerske i 7 år.Overtog tandlægeklinikken i Rosenborggade efter tandlæge Carl Probst i 1995. Som tandlæge er Elisabeth altid klar på at hjælpe. Hun ønsker at hendes patienter skal have en god oplevelse, og patienten kommer altid først.

eline_christoffersen

Eline Christoffersen

Tandplejer, uddannet i februar 2009 på Københavns Universitet. Arbejder på klinikken 2 dage om ugen – torsdag og fredag. Har været på klinikken siden maj 2009 Eline er på to klinikker. Med sine mange års erfaring og sin efteruddannelse i operativ cariesterapi varetager Eline undersøgelser/røntgen/diagnostik, tandrensninger, parodontitis behandling samt mindre kosmetiske plastfyldninger og små carieslæsioner. Det er vigtigt for Eline at hendes patienter får en god oplevelse, og føler sig i gode hænder.

 

 

Natascha Vestergaard Pedersen

Tandplejer, med professionsbachelor i tandpleje Juni 2017 på Aarhus Universitet. Arbejder på klinikken fire dage om ugen mandag til torsdag. Natascha har været på klinikken siden December 2018. Natascha beskæftiger sig med alt inden for det tandplejerfaglige område såsom undersøgelser/diagnostik/røntgen og tandrensninger, parodontitis behandling samt akutte patienter. Det er vigtigt for Natascha at patienterne er trygge.

Pia Louise Størzer

Tandplejer, med professionsbachelor i tandpleje Juni 2015 på Københavns Universitet. Har været ansat af flere omgange og er derfor et kendt ansigt for mange af vores patienter. Pia Louise arbejder på klinikken en dag om ugen – onsdag. Pia Louise har erfaring fra Københavns Kommune børne- og ungdomstandpleje med tandregulering, hvorfor Pia Louise hjælper med at vedligeholde resultatet efter tandregulering. Hun udfører på lige fod med Eline og Natascha regelmæssige undersøgelser/røntgen optagelser/diagnostik, tandrensninger og parodontitis behandling samt akutte patienter. 

marlene_birch_garcia

Marlene Birch Garcia

Tandklinikassistent, uddannet i 2005 på Panum – SKT.
Har været på klinikken siden september 2011. Marlene er en god støtte ved stolen og omsorgsfuld i telefonen. Det er vigtigt for Marlene at der er en positiv og behagelig atmosfære på klinikken. Hendes latter smitter alle os andre.

 

Josephine Wichmand

Tandklinikassistent, Uddannet i 2020 på Panum – SKT. Har været på klinikken siden juli 2021. Med sine mange års erfaring indgår Josephine som en helt naturlig del af klinikken, hun er mild og smilende og hjælper til at alle får en god og tryg oplevelse på klinikken.

Bliv kontaktet

Skriv til os her og vi kontakter dig hurtigst muligt. [wd_contact_form id="3"]
33 14 31 88