VORES TUR TIL FILIPPINERNE

Vores tandlægeklinik tager hvert år ud i verden for at lave frivilligt hjælpearbejde. Det gør vi for at fremme tandsundhed for alle.

Behandlinger

Tandbehandling

Vi tilbyder alle almindelige tandbehandlinger, herunder forebyggende, bevarende, erstattende og kosmetisk tandbehandling. Vi ønsker at være en lille og omsorgsfuld klinik som kan tilbyde patienterne en god og langsigtet tandbehandling. Ved behov for kirurgiske indgreb, henviser vi til specialtandlægerne i Bredgade.

Gennem kurser er hele klinikken veluddannet indenfor ny viden i vores fagområde. Vi lægger vægt på en rar og rolig oplevelse under tandbehandlingen. Hvis du ønsker at vide mere om de specifikke tandbehandlinger, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til klinikken. Ønskes et præcist prisoverslag kræver det en undersøgelse af tandsættet, det er ikke muligt at give præcist prisoverslag via e-mail eller telefonen.

Smertefri tandbehandling

Idag er det muligt at få effektiv smertefri tandbehandling, så der er ingen grund til at ligge og have ondt under tandbehandlingen. Vi tilbyder smertefri tandbehandling via to forskellige typer bedøvelser.Den traditionelle metode med sprøjte og kanyle, som mange kender.Den nye metode hedder The Wand. Ved bedøvelse med The Wand lægges en bedøvelsespen ned i tandlommen, derefter injicerer The Wand bedøvelsesvæsken med meget lavt tryk, lige så langsomt som blodet pumper.

På den måde er der ikke nogen smerte ved selve bedøvelsen, og man er klar til en tandbehandling med effektiv smertelindring.  Hvis du ønsker at vide mere om The Wand og smertefri tandbehandling kan du kontakte os telefonisk eller læse mere på smertefri behandling hos tandlægen.

Gennem kurser er hele klinikken veluddannet indenfor ny viden i vores fagområde. Vi lægger vægt på en rar og rolig oplevelse under tandbehandlingen.

Hvis du ønsker at vide mere om de specifikke tandbehandlinger, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til klinikken. Ønskes et præcist prisoverslag kræver det en undersøgelse af tandsættet, det er ikke muligt at give præcist prisoverslag via e-mail eller telefonen.