VORES TUR TIL FILIPPINERNE

Vores tandlægeklinik tager hvert år ud i verden for at lave frivilligt hjælpearbejde. Det gør vi for at fremme tandsundhed for alle.

Tandlæge København K

Muligvis den mest centrale tandlæge i København K

Det kan være et større projekt at finde den rigtige tandlæge, især i København hvor mulighederne stort set er uendelige, men det der adskiller Rosenklinikken fra andre tandlæger, er vores geniale placering lige ved Nørreport Station. Der er kun to minutter fra du stiger ud af bus eller tog på stationen, til du træder ind i vores klinik på Rosenborggade. Nemt at finde, nemt at komme frem til, sådan beskriver man bedst Rosenklinikken i København K.

Vores klinik

Vores klinik består af fire dygtige damer: En tandlæge, en tandplejer og to tandklinikassistenter, der alle har gode uddannelser bag sig, så de kan tilbyde kunderne den bedste og mest professionelle behandling. Vi går højt op i at skabe en hyggelig og intim atmosfære, hvor du kan føle dig godt tilpas, hvilket er langt lettere når man er fire, end når man er femten. Vores kunder udtrykker i hvert fald tit glæde over, at de altid er sikre på hvilken tandlæge, der skal undersøge dem. Der er nemlig ikke noget værre end altid at skulle tale med en ny person, der hverken kender ens historie eller ens tænder.

Vores behandlinger

Hos Rosenklinikken klarer vi alle almindelige tandbehandlinger, og gennem kurser og foredrag sørger vi altid for, at have fingeren på pulsen, når det kommer til nye teknikker og behandlinger, så vi kan sikre vores kunder den bedste oplevelse. Hvis du går rundt med en frygt for at gå til tandlægen pga. skræmmende bor og kanyler, er der heldigvis gode nyheder. Hos Rosenklinikken har vi droppet kanylerne når vi skal bedøve, og nu bruger vi det instrument, der på engelsk kaldes “The Wand”. Denne avancerede pen injicerer langsomt bedøvelsen i tandkødet, så du slipper for sprøjternes ubehagelige stik.

Her finder du os

Du finder vores hyggelige klinik på Rosenborggade 2, København K, 2. sal til venstre.
Vores adresse gør det oplagt at ankomme til vores klinik på enten gåben eller med offentlig transport. Der er et væld af muligheder, når det kommer til bus og tog, og stort set alle linjer stopper ved Nørreport Station, hvorfra der kun er to minutter til vores klinik. Det lyder måske for godt til at være sandt, men der er vitterligt kun tale om to minutter, hvilket gør Rosenklinikken til det oplagte tandlæge-valg i København K.

Det kan som bekendt være svært at finde en parkeringsplads i indre by, så lad bilen blive derhjemme og tag offentlig transport i stedet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige tandlægeklinik i København K!