Vores tur til Filippinerne.

Vores tandlægeklinik tager hvert år ud i verden for at lave frivilligt hjælpearbejde. Det gør vi for at fremme tandsundhed for alle.

Se om vores tur

Tandlæge Anbefalinger

Rosenklinikken er en tandlægeklinik centralt beliggende i Indre By, tæt på Nørreport Station.

Hos Rosenklinikken lægger vi vægt på, at alle skal have en god oplevelse, når de går til tandlægen, og vi er særligt gode til smertefri tandbehandling og patienter med tandlægeskræk.

Vi går meget op i at yde den bedst mulige behandling for hver enkelt patient – ikke blot når det kommer til selve tandbehandlingen, men også i forbindelse med rådgivning omkring efterfølgende tandpleje.

Hos Rosenklinikken vil du, udover den behagelige og afslappede atmosfære,  opleve et lille hold af dedikerede og professionelle tandbehandlere, der alle vil gøre deres bedste for, at du modtager den bedst mulige pleje og behandling af dine tænder.

Se hvad patienterne siger om os i anmeldelserne her:

  • Tandlægeskræk (BIG TIME) permanent kureret - tænk man kan se positivt frem til tandtjek:o) Yderst professionelle og kompetente - jeg er kommet for at blive!

    - Fra Facebook
  • Jeg er bare SÅ super godt tilfreds. Meget professionelt og dejlig behagelig stemning

    - Fra Facebook
  • Virkelig god, grundig og omsorgsfuld behandling 🙂 Det behøver ikke koste mange penge, at få en god tandlægebehandling. Jeg føler mig meget tryg ved Elisabeth/Rosenklinikken og kan varmt anbefale hende/dem - og særligt til folk med tandlægeskræk.

    - Fra Facebook

 

Du kan også anmelde Rosenklinikken på trustpilot.dk eller skrive din anmeldelse på facebook.


Bliv kontaktet

Skriv til os her og vi kontakter dig hurtigst muligt. [wd_contact_form id="3"]
33 14 31 88